måndag 22 november 2010

Tjugoandra november - dag hundratolv

Jobbet gick bra. Fick som vanligt ont i tummen efter att dra ut och in mappar för länge. Typiskt. Får ta det lite lugnt med mappar-tummen imorgon.

Sambons intervju gick. Den gick, säger jag, eftersom han just nu kanske inte har så stora förhoppningar på något jobb därifrån. Vi får se. Han var duktig som fick en intervju, tycker jag! Han är bäst, min sambo, på att animera och skriva musik. Ifall någon behöver någon som kan göra - ja allt mellan himmel och jord i princip - så ring honom. He's the one, I tell you. <3

Crosstrainade och såg en dokumentär om JFK nyss. Mycket bra. Om man ska vara lite egoistiskt känns det ju bra att man är så där lagomt grådassig, med tanke på att alla inspirerande människor verkar ha en tendens att bli ihjältagna. Och här kommer en liten fin lathund för alla er som har svårt att komma ihåg vem det egentligen var som tog ihjäl vem.

JFK - Lee Harvey Oswald
(Lee Harvey Oswald - Jack L. Ruby) - Denna får stå inom parentes för Oswald var ju inte den som var inspirerande direkt..
RFK - Sirhan B. Sirhan
Martin Luther King - James Earl Ray
John Lennon - Mark David Chapman
Anna Lindh - Mijailo Mijailovic
Olof Palme - ...hrm..host, host...svenska polisen..hrm..host..

Som en liten fotnot känns det ju också som om man borde ligga extra i lä om man, förutom att vara icke-inspirerande, bara har ett förnamn.

-Over & out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar