torsdag 28 oktober 2010

Tjugoåttonde oktober - dag åttioåtta

Snabba ryck. Eller ryck i alla fall. Har ont i händerna, eller fingrarna, så det rycker lite ofrivilligt sådär. Kul. För tankarna ofrivilligt till M J Fox som helt plötsligt upptäckte att hans lillfinger började rycka och så vips tjugo år senare kan karln varkan sitta, stå eller ligga still. För alla som tyckte att det var konstigt att Deputy Mayor Michael Flaherty i princip alltid tuggade tuggummi - not so konstigt anymore. Om man ändå ser ut som om man tuggar tuggummi kan man ju lika gärna stoppa in ett i munnen så man inte tas för nån som rymt från Beckomberga.

Jobbet gick bra idag. Fick beröm av "chefen" som tyckte vi jobbat på bra. Jovars, det har vi. Mycket har vi jobbat och som det ser ut nu så kanske jag blir ensam där lagom till jul om de inte tar in någon annan. Kul värre. Får väl gå där och julmysa med en glögg vid niofikat. Vi får väl se.

Fick idag en "förfrågan" från fyrans Förkväll då de tydligen har något arbetstema nästa vecka. Berättade lite om min situation men det skulle komma någon annan gäst till studion. Det var tur det, för det går ju så där att vara lagomt anonym med den här bloggen om man syns i nationell teve. Men men, trevligt att det verkar gå att komma fram till den här bloggen från alla håll och kanter.

Nu ska jag läsa lite ryska, koka te och göra i ordning macka. Ska också skriva ut några CVn att ha med imorgon på Jobbchansen. Såg inte ut att vara några intressanta företag där men man vet ju aldrig. Ska försöka söka Tingsrättssekreterarjobbet ikväll också, annars får det bli imorgon. Det är ju trots allt imorgon som är min officiella jobbsökardag.

Ska fika med ex.kollegan också. Eller luncha, eftersom det är på hennes lunch vi ska träffas. Mycket trevligt. Det ses fram emot.

Vi håller på att titta på Celebrity Rehab's uppföljare Sober House, men det var ju sådär lagomt passande att vi igår såg på Expressen eller Aftonbladet att Andy Dick som är med och verkar hur foglig och villig att vara nykter som helst tydligen har relapsat. Jojo. Då vet man ju att allt bara är ett spel för gallerierna.

Hur som helst, uppdaterar väl här imorgon med utförlig deskription över förehavandena på Jobbchansen. Oooh, vilken cliffhanger, I tell you.

-Over & out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar